/&%¤#¤%&/()=

Dagar när man så smått börjar överväga hysterektomi.
Dagar när man ligger på golvet och gnyr.
Då är man inte så himla kaxig inte.

Böckerna och jag

Det här med att läsa gör att man samlar på sig ett visst antal böcker. Och ja, visst kan man göra sig av med böckerna när man är klar med dem men många böcker vill jag ha kvar. Detta gör att jag nu är i STORT behov av bokhyllor. Minst en, typ nu. På en gång. Vita Billy. Poff!
Det dumma är ju bara att hur mycket jag än försöker att trolla så dyker det inte upp någon hylla! Så... Tills jag lär mig det här med att trolla och det verkligen dyker upp en hylla får mina böcker bo i högar på golvet. Det är ju också fint har jag hört.

Bästa nya spelidén?

Kombinera På spåret med charader och alfapet. Vad ser vi?

Kung Phung åker tuc-tuc till sin lyxyacht

Vänster, höööÖööger, vänster, höööÖööger, vänster...

För den som behöver lite underhållning i stil med "jag skrattar våldsamt när folk gör illa sig på film"-humor a'la AFHV kan jag erbjuda en förstaparkettbiljett till showen:
Cissi försöker ta sig runt och städa i lägenheten men högerbenet är inte alls med.
För, hur obehagligt det än är så kan jag inte undvika det oundvikliga - Det måste se förbannat roligt ut!

Fredag

Det är fredag idag igen.
Hurra säger jag!
Efter lunch med vännerboxen blir det läsa, läsa, läsa och städa, städa, städa innan jag beger mig till andra sidan skogen för, håll i hatten nu, på spåretkväll! Tyvärr känner jag att mitt huvud är ganska tomt efter veckan och det finns en viss risk att jag tror att, exempelvis Ludvika ligger i, typ, Norge!

Hej hej!

Hej från mig och Glenn

Va? Inte du sa du? Okej

När man vaknar av att någon snarkar som en tokig och sen inser att det är ensjälv. Den känslan.

Onsdag

Idag hade jag lunchdejt med en riktigt ärtig brud.
Här kommer därför en liten samling bilder från för ett tag sen.
Tuff bil - tuff brud


Programmeraren


Kjell-kod

Tänkte inte på det...

Man kanske kan tänka att eftersom det inte är något annat än ett tak utanför mitt köksfönster så kan man utan problem kliva ut ur duschen in i handduken och sen stövla in i köket för att koka tevatten. Om man har bråttom eller så. Kanske också om man är ruskigt sugen på te eller bara vill optimera tidsåtgången.
Man kanske inte tänker att när man kommer ut i köket så står det en man på taket utanför och morsar.

I don't sleep well at all




Jag är så trött!
Så otroligt, förbannat, fantastiskt trött. Verkligen.
Mitt antagande är att när man är tillräckligt slut så tar man en paus, oavsett om man planerar det eller inte. Frågan är väl bara hur trött man ska vara för att det ska inträffa och om det inte är skadligt för kroppen att inte sova. Jag är övertygad. Fast... om man ska följa logiken i att det som är tokgott är (oftast) onyttigt så borde det vara minst lika onyttigt att sova för jag kan inte komma på något som vore finare just i detta ögonblick.
Innan kroppen åter kommer på att den är trött kan den agera extremt fiffig och, på sparlåga, åstadkomma de mest oanade saker. Ett svamlande blogginlägg om sömnbrist. Små post-it-lappar med verbaliserade hatkänslor till folk som har dålig musiksmak och inte heller en sordin på strupen. Skämt, av en nivå som är lägre än vad man trodde möjligt.

Nej, okej, förlåt.
Godnatt ♥

Lite av det senaste
















Fredag

När man ligger i sängen och är tokkissnödig men håller sig i över en timme för att inte väcka någon men sen måste gå upp för att inte explodera. Den känslan.

Det avlånga landet lagom

Jag har förstått att Sverige är ganska stolt över ordet "lagom". Det är en himla massa saker som är eller ska vara just lagom. Ingen skulle nog ens lyfta på ögonbrynet om det händanefter heter liten, lagom, eller stor cola till hamburgaren.
En sak i detta land som däremot inte är så himla lagom är det galna avstånden och de av det följande respriserna. Framförallt är det nog restiden som är störande. Om jag ska åka hem till mina föräldrar så tar det, dörr till dörr, lite drygt fem timmar. Ska jag dessutom passa en buss ut till skogen kan det säker ta en sju-åtta timmar. Det är inte lagom.
Imorgon ska jag på snabbesök i skogen. Jag är himla pepp på själva skogandet (jag älskar skogen under älgjakten, ååh så underbart fint) men resan - inte direkt va'.

Sju, åtta timmar... Tänk vad långt man kan flyga på den tiden!

Tio saker ur min dag

1 Få mail som säger "kom och häng med mig veckan innan julafton"
2 Plugga plugga plugga till labb
3 Luncha
4 Labba labba labba
5 Komma hem
6 Hitta brev i posten. Ett riktigt brev. Wow.
7 Rulla en miljon köttbular
8 Se på vänner
9 Slå in paket
10 Sova

Om att få äta upp sina ord

"Ja, ja, allt är bättre utomhus"

Barncancerfonden och jag

Det är oktober månad och jag sitter och pluggar elktronik när ett twitterpling dyker upp:
@federleyfederley
Ska i dag hälsa på Malva på barncanceravdelningen på Akkis. Passar på att skicka ut #Malvasfond igenhttp://www.barncancerfonden.se/6961


Tänker så som jag så ofta gör att "ja, jag borde ju..." men sen slår det mig att "vafan Cissi! Är du helt jävla dum i huvudet? Klart du ska!" Så jag klickar på länken och ser hur man gör. Kontokort, internetbank eller telefon. Smidigt. Kollar banksaldo om jag ens har några pengar på kontot. Jo, då, lite pengar finns det allt och tjoff så fyller jag i mina uppgifter. Betalar. Får mail med ett tack och så var det över. Svårare än så var det inte.
Jag är ju medveten om att några hundralappar från mig isig inte gör så mycket men på det stora hela, när det är fler, blir det något.
Sitter och funderar på om man ska göra det till en vana. Världens Barn och Bröstcancerfonden har ju redan fått en liten peng var den här månaden. Skita i att köpa godis ibland?

Bra-TV

En Andra Chans.
Alla borde titta på det.

wiihoo

Vet ni vad?
Det är torsdag idag!

"Det här är mina armbågar Fredrik, jag ska vässa dom ikväll"


"Jag köper vatten på flaska och hon älskar inte dig"

Okej, det är nya tider. Jag har fattat grejen. Ja, ja, ja, om jag vill sluta träffa svin får jag helt enkelt sluta träffa dem. Ja, ja jag förståååår, sluta tjata. Men... det här med svineriet, är det inte ganska relativt ändå?
Jag menar, jag vet ett helt gäng som skulle påstå att jag är precis lika mycket svin som övriga svin i min värld. Samtidigt vill jag gärna tro att det finns de som inte alls ser på mig som ett sådant. Så, det måste ju finnas andra som också är så? Eller hur är det?
Kan det vara så att jag behöver ett miljöombyte? Personlighetsombyte? Jag vet då rakt inte.
En sak vet jag dock, jag är lite förvirrat ledsen och vill mest bara skrika
Och ja, jag inser att allt det här kan ha en botten i det faktum att mitt favoritsvin tagit ett enormt kliv i livet och blivit beundransvärt osvinig. Kanske trots allt borde göra det samma? (OBS! Inte på samma vis!)

Ständigt denna Vessla

Någon (läs; min kära M) har lurat in mig i ett mindre beroende. Wordfeud.
Min kärlek till Alfapet blandat med min ovilja att fokusera på studierna gör att jag och min telefon kommer mycket bra överens just nu. (Tyvärr tycker den inte om mina ord men det är bara detaljer.)
Jag får nog lov att gömma telefonen snart. Det är enda lösningen.

Min helg






















söndagkväll i Cissis värld

1. Boosta kortison
2. gny för att det gör ont ont ont
3. Kolla Ally McBeal
4. Sova tidigt och hoppas att det blir en bra måndag

söndagkväll i Cissis värld

1. Boosta kortison
2. gny för att det gör ont ont ont
3. Kolla Ally McBeal
4. Sova tidigt och hoppas att det blir en bra måndag